13 Şubat 2012 Pazartesi

Başlangıç..


Herkese merhabaaa! Öncelikle zamanınızı ayırıp bu sayfaya da bir tıkladığınız için gerçekteen ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum :)

Bu blogu açıp açmamakta gerçekten çok düşündüm.Kendimle çok tartıştım ''Blog senin neyine 20 yaşındasın ve elinde 2-3 parça makyaj malzemesi dolabında da birkaç ayakkabın var diye bilgi mi vereceksin insanlara?'' diye neler neler saydım kendime. Ama sonra benim gibi olan çok insan olduğunu düşündüm.Blogun amacı kendi tecrübelerini zevklerini fikirlerini paylaşmak.Çoğu zaman bişeyler alırken yakın arkadaşlarımla alışverişe çıkarım ama bazen tanımadığım insanların fikirleri daha çok ilham verir bana.Benim gibi düşünen pek çok insan vardır diyerekten açtım bloğumu.

Baştan belirteyim kesinlikle ''ah bugün bunu aldım,bunun tanıtımını yapayım ertesi gün şunuda alıp onuda tanıtayım şunu şurada görmüştüm'' filan fıstık tarzında birşey olmayacak benimkisi.Kozmetiği ne kadar sevsemde sadece makyaj ürünleri anlatmayacağım yada modaya ne kadar bağımlı olsamda sürekli Vogue dergi kapakları gibi görüntüler olmayacak burada gerçekçi olmak lazım.Ben daha çok kendimi anlatmak istiyorum ki eminim herkes birşeyler bulacaktır bu blogta..
Diyerekten açılışı yapıyorum efeniiim :D

1 yorum:

  1. Aramıza hoşgeldin,göz makyajların çok güzel,daha fazla paylaşmalısın bence:)
    sen kendine özgü yazda nasıl yazarsan yaz,millet neler yazıyo senden iyi mi? :)
    sevgiyle kal...
    kelime doğrulamayı kaldırabilirmisin ?

    YanıtlaSil